Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Alle knuffels zijn snel en veilig te bestellen via mijn webwinkel op Etsy!

Ik pak je bestelling graag voor je in! Als je speciale wensen hebt, denk ik graag met je mee. Een kaartje met een persoonlijke tekst, of de naam van het kindje op het cadeautje gestempeld, alles is mogelijk! 

https://www.etsy.com/nl/shop/studioKulaya

 

ik schrijf graag een kaartje met een persoonlijke tekstik schrijf graag een kaartje met een persoonlijke tekst

Ben je op zoek naar een verantwoord kraamcadeau? Ben je ondernemer en wil je je medewerkers graag verrassen met een passend cadeau voor een pasgeboren baby? Ik help je graag hierbij! Ik kan het zo voor je verzorgen, dat je er geen omkijken naar hebt. Je collega ontvangt dan het pakje thuis, met een persoonlijk kaartje erbij en feestelijk ingepakt. De naam van het kindje stempel ik op het pakje, wat een warm welkom!